728x90 AdSpace

4 Nisan 2014 Cuma

Tiyatro Kursu - Ekol Sanat Merkezi

Kursun Amacı:

Ekol Sanat Merkezindenki temel oyunculuk eğitimi, kişinin hangi meslek grubundan olursa olsun, kendisine güvenini arttırmayı hedefler. Almış olduğunuz eğitim, hayatın her yerinde kendinizi daha iyi ifade edebilmenizi, daha başarılı iletişim kurmanızı sağlar. Rutin hayat maratonundan kurtulmak isteyen herkese açık olan programımız, günlük rollerinizin dışına çıkmak, farklı yönlerinizin gelişmesine izin vermenize yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Kursun Süresi:

Program kapsamında toplamda 4 ay tiyatro eğitimi verilmekte olup, bunun 2 aylık kısmı temel, 2 aylık kısmı da uygulama olarak haftada 1 gün 3 saat şeklinde eğitimler verilecektir. Öğrencilerimize etüt çalışmaları ile birlikte bilgilerini değerlendirebilme ve pekiştirme imkanı da sunulmaktadır.

Kursun İçeriği:

Kurstan kursa küçük farklılıklar gösterse de aşağı yukarı eğitimini alırken göreceğiniz ders programı aynıdır. Birçok konunun spesifik olduğu bu sahne sanatı birçokları için tutkudur. Günlük rolünüzün dışına çıkmak, kendinizi keşfetmenizi sağlayacak sahne deneyimi hayatınızı değiştirecek.

Sahne tozunu bir kez yuttuğunuzda, bir kez dahi alkışlandıktan sonra aşağı inmek istemeyeceksiniz. Amacı belli olan eğitimin ders programını ve içeriğini merak ediyorsanız eğer;

Program İçeriği

Ses
Beden Dili
Şan
Doğaçlama
Nefes
Diksiyon
Tiyatro Dili
Oyunculuk Teknikleri
Toplu Oyunculuk
Tiyatro Tarihi ve Kuramları
Dans
Yaratıcı Drama
Fonetik
Artikülasyon
Sahne Arkası

KURSLARA KIMLER KATILABILIR?

Sanata saygısı ve tiyatroya merakı olan herkes katılabilir. Perde bir kez de sizin için açılsın istiyorsanız, sahne sizi bekliyor.

7-13 yaş arası Çocuk Grubu
14-18 yaş arası Genç Grubu
18 ve üstü için Yetişkin Gruplarına katılabilirsiniz
Eğitmen:

Meral Kumral
  • Website Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Item Reviewed: Tiyatro Kursu - Ekol Sanat Merkezi Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top