728x90 AdSpace

4 Nisan 2014 Cuma

Kamera Önü Oyunculuk Kursu - Ekol Sanat Merkezi

YEŞİLÇAM'IN ULU ÇINARI ENGİN ÇAĞLAR YÖNETİMİNDE KAMERA ÖNÜ OYUNCULUK EĞİTİMİ


KAMERA ÖNÜ OYUNCULUK EĞİTİMİ KİMLER İÇİN?

Eğitimlerimiz gerek tiyatro gerekse sinema oyunculuğu alt yapısını oluşturmak veya geliştirmek isteyenler için önemli bir pratik olanağı sağlıyor. Kamera karşısında çalışan ve kendisini izleme fırsatı bulan oyuncu, çok daha kısa sürede deneyim kazanacak ve oyunculuğunu geliştirme olanağını yakalayacaktır. Program aynı zamanda kamera arkasında çalışan veya çalışmayı düşünenler için de destekleyici bir eğitim. Kursun Amacı:

Amaç ; katılımcının uygulama ve deneyim yoluyla oyunculukta bilgi, doğallık ve yaratıcılığını geliştirebilmesidir. Çalışmada benimsenen yöntem "rol yapmamak", "yapmak" ve "olmak" üzerinedir. Oyuncunun iç dünyasına yapacağı yolculuklar, fiziksel, zihinsel ve duygusal ifade yollarını da geliştirmeyi amaçlar. Tiyatro oyunculuğu ve film oyunculuğu arasındaki farklar atölyenin başlıca konusudur.

Kursun Süresi:

SÜRE : 16 HAFTA -4 AY (HAFTADA 2 GÜN 2 SAAT)

Kursun İçeriği:

-- Beden dili
-- Doğal oyunculuk
-- Karakter yaratma
-- Ses kullanımı,
-- Oyunculuk teknikleri
-- Mimik
-- Kamera ölçekleri
-- Monolog çalışmaları

NE KAZANACAKSINIZ?

-- Etkili jest mimik ve beden dili kullanabilmeyi,kamera karşısındaki rahatlığı,kamera karşısındaki minimalist oyunculuk tekniğini ve özgüveni,etkili konuşmayı öğreneceksiniz.her öğrenciye eğitim sonunda kısa film çekilip montajı yapılıp cd halinde öğrencilere verilecektir.Ayrıca Kamera Önü Oyunculuk eğitimi öğrencileri kardeş cast ajansımız DALİ FİLM EKİBİ nin, dizi, sinema, reklam, kısa film projelerinde rol alma durumunda birincil önceliğe sahip olacaklardır.

Eğitmen:
Engin ÇAĞLAR
  • Website Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Item Reviewed: Kamera Önü Oyunculuk Kursu - Ekol Sanat Merkezi Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top